CUM ALEGI CARTONUL POTRIVIT!

In general, tipurile de carton predefinite pentru fiecare cutie sau ambalaj din magazinul nostru on-line sunt alese dupa tipul continutului acestui ambalaj, dar daca doriti ca ambalajul dumneavoastra sa fie mai rezistent sau pur si simplu aveti anumite particularitati din acest punct de vedere va punem la dispozitie urmatoarele informatii:

Oferta noastra contine carton ondulat in 2, 3 si 5 straturi, cu ondule de tip B, C, E si C+B, asa cum este prezentat in tabelul de mai jos. In cazul in care cerintele de ambalare ale companiei dumneavoastra impun carton ondulat cu structuri speciale. In tabel cifrele marcheaza numarul de straturi plane si ondulate din componenta cartonului, iar literele, tipul de hartie sau tipul de ondula, dupa cum urmeaza:

E: Carton microondulat
F: Fluting
K: Kraftliner natur
KA: Kraftliner albit
TA: Testliner albit
T: Testliner natur
L: Cretat (Semilucios)

In urmatorul tabel va prezentam tipurile de carton standard folosite in obtinerea ambalajelor si greutatea acestora (g/mp):

TIPUL CARTONULUI ONDULATGRAMAJE (g/mp)
ONDULE ”E”
TFT332
TAFT360
TAFTA380
TALFTA400
ONDULE ”B”ONDULE ”C”
TFT342280
TAFT360360
TAFTA400400
TALFTA420420
ONDULE ”C+B”
T3FT600
TA3FT700

DACA AI NELAMURIRI 

Producem cutii din carton la comanda, la preturi mici, din materiale de calitate foarte buna. Firma noastra este dispusa sa va ajute si sa va ofere preturi foarte convenabile. Pentru comenzi anticipate, periodice sau cu plata in avans, primiti discount. Va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimentare.

TE AJUTAM SA ALEGI!

Completeaza formularul de mai jos pentru a clarifica ce fel de cutii ai nevoie, iar noi vom veni cu recomandari. Facem cutii din carton la comanda personalizate in functie de dimensiunile, materialele sau print-ul specificat de client.

Preturile oferite de noi sunt in functie de cantitate. Daca stii ce cantitate doresti te rugam sa completezi si acest camp.
Alb / Natur / Folie (alb interior-exterior) / Alta culoare - specificati
Atentie: pot fi incarcate maxim 3 fisiere de maxim 100MB fiecare. Pentru trimite mai multe fisiere sau pentru a incarca fisiere mai mari va rugam sa le adaugati pe platforme precum Google Drive, Dropbox, WeTransfer etc., iar apoi sa ne dati link-ul.

Atentie: pot fi incarcate maxim 3 fisiere de maxim 100MB fiecare. Pentru trimite mai multe fisiere sau pentru a incarca fisiere mai mari va rugam sa le adaugati pe platforme precum Google Drive, Dropbox, WeTransfer etc., iar apoi sa ne dati link-ul.

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image