Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare a www.ambalaje-eco.ro. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea in cadrul magazinul virtual.

La plasarea corecta a comenzii primiti automat formularul de comanda cu numar de inregistrare. Vom raspunde in maxim 24 h cu informatii despre stadiul comenzii. Daca nu primiti in acest interval nici un e-mail sau telefon din partea noastra inseamna ca nu ati plasat corect comanda, iar aceasta nu va fi inregistrata si onorata. Va rugam sa retineti aceste detalii.

Comenzile sunt preluate atat on-line, cat si telefonic, urmand toti pasii de inregistrare si plasarea comenzii; contactul rapid este pentru informatii tehnice, recomandari sau diverse cereri speciale.

Coletele le livram prin intermediul colaboratorilor nostri:
FanCourier: www.fancurier.ro
Palle-EX: www.pallex.ro

In cazul comenzilor mari, compania noastra va poate asigura transportul produselor comandate cu mijloace proprii, iar costul de transport fiind reprezentat de contravaloarea combustibilului utilizat la transportul produselor. Exceptie de la aceste conditii face orasul Bucuresti, acesta beneficiind de transport gratuit pentru comenzi de minim 700 LEI

Comenzile plasate pana in ora 12:00 pot fi expediate in aceeasi zi, daca sunt in stoc ambalajele solicitate.
Comenzile plasate vineri vor fi procesate si expediate luni, in saptamana urmatoare.
Livrarea se face dupa confirmarea comenzii si in limita stocului disponibil sau a programarii la productie a ambalajelor comandate. Termenul de onorare al comenzilor variaza intre 5-7 zile lucratoare.
Livrarea se face  in functie de programul si disponibilitatea FanCourier sau Pall-Ex din zona destinatarului.
Din momentul expedierii furnizam AWB-ul (nr de urmarire) expeditiei si livrarea va fi in responsabilitatea agentiei FanCourier sau Pall-Ex din zona destinatara.

Comanda minima pe site este de 100 Ron, cumulat din produsele dorite, fara cost transport.
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu indeplineste acest criteriu.
Plata se poate face in sistem Ramburs sau Transfer Bancar.
Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1.000 Ron sau pentru gama personalizate ne rezervam dreptul de a cere un avans de 50% din valoare comenzii si restul platii la livrare.
Pentru comenzi mai mari sau colaborari pe termen lung, preturile se negociaza si se pot acorda termene de plata (plata la termen) cu garantii (bilet la ordin sau fila CEC).

Livram ambalaje in toata tara cu FanCourier.

Costuri transport (specificat in factura fiscala):

0-5 kg (25 Ron + TVA)
5-15 kg (35 Ron + TVA)
15-30 kg (55 Ron + TVA)
30 – 50 kg (75 Ron + TVA)
50 – 100 kg (85 Ron + TVA)
peste 100 kg – transport paletizat (150 Ron palet + TVA)

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, in functie de costurile materiei prime si de prodcutie.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice.

Pentru o navigare corecta va sugeram sa folositi Google Chrome

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati reprezentantii firmei la adresa de e-mail [email protected] și vă vom răspunde în max 24 ore.

Blaga Alexandru

+40755532591