Termeni si condiții de utilizare a site-ului Ambalaje-eco.ro

 1. Definiții

1.1. In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând Total Pack Man, care se află la adresa www.ambalaje-eco.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către Total Pack Man.

Total Pack Man: reprezintă societatea SC TOTAL PACK MAN S.R.L., cu sediul în Str. Petru Movilă, Nr. 51 ,Piatra-Neamț, Jud. Neamț, România, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J27/1210/2018 si având Codul Unic de Înregistrare RO40252520, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Total Pack Man.

 1. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre Total Pack Man, produsele comercializate de acesta, cât și alte informații considerate de Total Pack Man ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regulă, în mod gratuit. Total Pack Man își rezervă dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. Total Pack Man este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia publicate pe SITE. UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale Total Pack Man, prevăzute de legislația în vigoare.

 1. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

 1. Limitarea răspunderii SC Total Pack Man SRL

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.
Total Pack Man nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. UTILIZATORII pot găsi informații detaliate în rețeaua magazinelor Total Pack Man.

4.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si furnizori iar Total Pack Man nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

4.8. Total Pack Man își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe SITE.

4.9. Orice problemă cauzată de produsele și / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5.0. Total Pack Man nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.1. Total Pack Man nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

5.2. Utilizarea Browser ului Internet.
Total Pack Man garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.3. Va informăm că eventualele reclamații privind deficiențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

5.4. Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plată. În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, vă informăm că înregistrarea plații nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani plătita va fi restituită în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp.

5.5. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 3-7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

5.6. În perioada sărbătorilor de pascale, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 7-10 zile lucrătoare.

 1. Accesarea SITE-ului ambalaje-eco.ro
  Aceasta implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania Total Pack Man. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile rețelei de magazine Total Pack Man sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de Total Pack Man prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Total Pack Man S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. Total Pack Man S.R.L. se obligă ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala, sau închiriere.

Singurele excepții de la aceasta regulă o constituie operatorul de marketing direct care efectuează diverse acțiuni specifice agreate de Total Pack Man, în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) si a unui contract, ambele validate de către Departamentul Juridic.

 1. Link-urile
  Acest site conține link-uri către alte site-uri. Total Pack Man S.R.L. nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul datelor colectate pe acest site.
 2. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori
  La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa Total Pack Man, acesta se obligă:
 3. a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
  b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat Total Pack Man S.R.L. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
  d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.
 4. Comunicarea modificărilor
  Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal) sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal .

 1. Securitate 
  Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variază în funcție de tipul de browser utilizat (ex.:în partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau în partea de sus a ferestrei, dacă utilizati browser-ul Google Chrome). Pentru mai multe informații privind standardele de securitate practicate pe acest site accesează secțiunea Ajutor.

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si condiții de utilizare a site-ului “ambalaje-eco.ro” , utilizatorii își asumă în totalitate eventualele riscuri.